جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

فیچر اسنیپت چیست ؟

فیچر اسنیپت چیست ؟

فیچر اسنیپت چیست ؟ این سوال یکی از پرتکرارترین سوالاتی است که همواره پرسیده می‌شود و می‌تواند به متخصصان سئو کمک کند ترافیک ورودی به سایت خود را افزایش دهند. بهتر است بدانید فیچر اسنیپت متن کوتاهی است که در بالای سرپ گوگل نمایش داده می‌شود و سریعا پاسخ را به کاربر نشان می‌دهد. محتوایی که درون فیچر اسنیپت وجود دارد به صورت خودکار از صفحاتی که در ایندکس گوگل هستند استفاده می‌نماید. اگر شما در خدمات سئو خود از این ویژگی استفاده کنید، می‌توانید سایت خود را به یک سایت موفق و شناخته شده در میان رقبایتان تبدیل کنید. در ادامه تلاش می‌کنیم اطلاعات بیشتری را در رابطه با سوال فیچر اسنیپت چیست در اختیار شما قرار دهیم.

تاریخچه فیچر اسنیپت

اولین مسئله‌ای که پس از پاسخ به سوال فیچر اسنیپت چیست باید بدانید تاریخچه این فیچر است. این فیچر در سال ۲۰۱۴ بر روی موتور گوگل معرفی گردید و توانست بخش زیادی از ترافیک سایت‌ها را جذب نماید. ابتدا این فیچر تنها در متونی که به زبان انگلیسی نوشته شده بودند دیده می‌شود، اما کم کم این ویژگی در زبان‌های دیگر نیز فعال گردید و امروزه تقریبا تمامی زبان‌ها از ویژگی فیچر اسنیپت برخوردار هستند. بهتر است بدانید زمانی که این ویژگی معرفی گردید هرگز محبوبیت نبود.

متخصصان سئو و صاحبان سایت‌ها به این مسئله اشاره می‌کردند که فعالسازی این ویژگی باعث شده است که نرخ کلیک آنها کاهش پیدا کند و این امر در ابتدای فعالسازی این ویژگی مشهود بود. اما کارشناسان گوگل در یک کنفرانس اعلام کردند که قرار نیست تمامی الگوریتم‌های گوگل به نفع صاحبان سایت باشد و نرخ کلیک را افزایش دهد. گوگل در تلاش است بهترین تجربه را برای کاربران خود ایجاد کند و متخصصان سئو باید با هوشمندی و توانایی خود به خوبی از این ویژگی استفاده نمایند تا بتوانند به موفقیت برسند. چیزی که در این میان اهمیت دارد رضایت کاربر است نه نرخ کلیک!

اثرگذاری بر روی سئو سایت

در بالا به این موضوع پاسخ دادیم که فیچر اسنیپت چیست ؟! اما ممکن است اکنون این سوال برای شما پیش بیاید که اثرات فیچر اسنیپت بر روی سئو سایت چیست. به طور کلی، باید بدانید در دنیای سئو فیچر اسنیپت به عنوان رتبه صفر شناخته می‌شود و فرصتی را برای رتبه گرفتن از ربات‌های گوگل و افزایش ترافیک سایت در اختیار شما قرار می‌دهد. این فرصت یک فرصت ارگانیک است که می‌توانید ترافیک سایت خود را بالا ببرید و به موفقیت برسید.

فیچر اسنپیت چیست

شاید برای شما جالب باشد که بدانید فیچر اسنیپت ها می‌توانند ۸ درصد از ترافیک ارگانیک را جذب کنند. این مقدار بسیار بالاست و به شما نشان می‌دهد که در کار خود توانسته‌اید به موفقیت‌های زیادی برسید. حتی اگر شما بتوانید یک درصد از ترافیک فیچر اسنیپت را دریافت کنید، به زودی می‌توانید درآمد خود را به میزان بسیار زیادی افزایش دهید و به موفقیت‌های چشمگیری دست پیدا کنید. با توجه به تمامی این موارد توصیه می‌شود که به عنوان یک متخصص سئو به این مسئله اهمیت زیادی بدهید.

انوع فیچر اسنیپت ها

ممکن است اکنون این سوال برای شما پیش بیاید که فیچر اسنیپت چیست و به چند دسته تقسیم می‌شود. تقسیم بندی این موارد به شرح زیر هستند:

  • باکس تعریف: این باکس تنها برای نشان دادن یک تعریف و یا توضیح به کار برده می‌شود و می‌تواند اطلاعات اولیه را در اختیار کاربر قرار دهد. این باکس یوزرهای زیادی را به سمت خود می‌کشاند و باعث می‌شود که شما در کار خود با موفقیت‌های زیادی رو به رو شوید.
  • جدول: گاهی وقتها سوالات کاربر به گونه‌ای است که گوگل می‌تواند در زمان جستجو اطلاعات را استخراج کند و آنها را به صورت جدول نشان دهد. این نوع اسنیپت نیز کاربرد بسیار زیادی دارد و می‌تواند پاسخ اولیه را با بالاترین کیفیت برای کاربران آماده سازد.

بهتر است بدانید اگر می‌خواهید محتوای سایت شما در باکس تعریف در فیچر اسنیپت گذاشته شود باید محتوای متنی را در ۴۰ تا ۶۰ کارکتر آماده کنید. در صورتی که از وردپرس استفاده می‌نمایید می‌توانید از افزونه یوست استفاده کنید و این ویژگی به خوبی در آن تعبیه شده است. بهتر است بدانید شما هرگز نباید استفاده از افزونه‌های مناسب از جمله یوست را در وردپرس نادیده بگیرید. در غیر اینصورت بخش زیادی از مزایای آن را از دست می‌دهید.

فیچر اسنیپت برای چه نوع سوالاتی استفاده می‌شود؟

فیچر اسنیپت در گوگل برای پاسخ دادن به سوالاتی که پاسخ آنها به صورت مستقیم و کوتاه قابل ارائه است استفاده می‌شود و معمولا برای سوالات مورد استفاده قرار می‌گیرد که نیاز به یک پاسخ سریع و مستقیم دارند و کاربران معمولاً این نوع سوالات را زیاد جستجو می‌کنند. مثال‌هایی از سوالاتی که ممکن است با این فیچر به آنها پاسخ داده شود به شرح زیر هستند:

  • تعریف یک مفهوم: مثلا «بلفاروپلاستی چیست؟».
  • سوالات واقع گرد: مثلا  « بزرگترین دریاچه جهان کدام است؟ »
  • سوالات محاسباتی: مثلا «مقدار ۲ + ۲ به توان ۳ چقدر است؟»
  • سوالات زمانی: مثلا «ساعت در حال حاضر چند است؟»
  • سوالات جغرافیایی: مثلا «پاریس کجاست؟»
  • سوالات واحد اندازه‌گیری: مثلا «یک متر چند سانتیمتر است؟»

به طور کلی، فیچر اسنیپت برای سوالاتی که نیازمند پاسخ کوتاه و مستقیم هستند و ممکن است به صورت توصیف، عددی، تعریفی یا تصویری باشد، استفاده می‌شود.

سخن پایانی

تا به اینجا تلاش کردیم اطلاعات کاملی را در مورد فیچر اسنپت در اختیار شما قرار دهیم. فیچر اسنیپت (Feature Snippet) یک ویژگی در نتایج جستجوی گوگل است که به کاربران کمک می‌کند تا به سرعت پاسخ مورد نیاز خود را دریافت کنند. این ویژگی با استفاده از الگوریتم‌های پیچیده و هوش مصنوعی، بخشی از متن یا اطلاعات مرتبط با سوال کاربر را به صورت خلاصه و مستقیم در بالای صفحه نتایج جستجو نشان می‌دهد و می‌تواند نقش مهمی در افزایش رضایت کاربران داشته باشد.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دنبال کردن
Notify of
guest
0 نظرات ثبت شده
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها