مزایا سایت فروشگاهی

مزایا سایت فروشگاهی- مزیت‌های که فروش شما را متحول می‌کند

فهرست مطالب

با گسترش اینترنت و فضای اینترنتی فروشگاه‌های آنلاین و اینترنتی هم بسیار زیاد شدند. این فروشگاه ها باعث شده‌اند که افراد کمتر برای خرید حضوری اقلام مورد نیاز خود به فروشگاه‌ها مراجعه کنند و اکثرا مردم خرید های خود را به صورت آنلاین انجام می‌‌دهند؛ به همین دلیل هم بهتر است که اگر فروشگاه فیزیکی دارید، سایت فروشگاهی خود را هم راه‌اندازی کنید. در واقع مزایا سایت فروشگاهی بسیار زیاد است که باعث می‌شود فروش وب سایت شما تا چندین برابر افزایش پیدا کند.

مزایا سایت فروشگاهی

ما در این بخش مقاله ‌می‌خواهیم مزایا سایت فروشگاهی بپردازیم که شما هم بیشتر با سایت فروشگاهی آشنا شوید و بعد از خواندن این مقاله به فکر را‌ه‌اندازی سایت فروشگاهی خود باشید.

۱. گستردگی جغرافیایی

یکی از اصلی‌ترین مزیت‌های سایت فروشگاهی گستردگی جغرافیایی است که باعث می‌شود همه افراد از سر تا سر جهان به وب سایت شما دسترسی داشته باشند و بتوانند محصولات شما را خریداری کنند؛ در واقع اگر شما یک کسب و کار سنتی داشته باشید و محصولاتی را به صورت فیزیکی در یک مکان خاص به فروش برسانید فقط افراد مربوط به یک محله یا شهر به فروشگاه شما دسترسی دارند.

فروش محصول در اینترنت

اما فضای اینترنت بی حد و مزض است که باعث می‌شود تمامی کاربران و مشتریان از سراسر دنیا بدون نیاز به مراجعه به فروشگاه خریدهای خود را انجام دهند و سفارش را شما به صورت پستی برایشان ارسال کنید.

۲. دسترسی به صورت ۲۴ ساعته

به طور مثال اگر شما یک فروشگاه داشته باشید در بهترین حالت می‌توانید ساعت ۷ صبح فروشگاه خود را در دسترس قرار دهید تا نهایت ساعت ۱۲ شب بعد از این تایم نه مشتری وجود دارد که به شما مراجعه کند و حتی اگر کسی هم برای مراجعه و خرید وجود داشته باشد شما خودتان توانایی بیشتر کار کردن را ندارید و باید حتما یک تایم را برای استراحت بگذارید.

مزیت های فروشگاه اینترنتی

اما سایت فروشگاهی اصلا اینگونه نیست و به صورت ۲۴ ساعته در دسترس افراد است که می‌توانند به صورت ۲۴ ساعته فروشگاه شما را در دسترس داشته باشید و خرید‌های خود را از فروشگاه اینترنتی شما انجام دهند. با داشتن وب سایت فروشگاهی شما در خواب هم کالاهای خود را به فروش میرسانید و نیاز نیست که همیشه در دسترس مشتریان خود باشید.

۳. مقرون به صرفه بودن هزینه‌ها

شاید تاکنون یک فروشگاه فیزیکی را راه‌اندازی نکرده‌اید و قصد دارید که یک فروشگاه برای خود داشته باشید تا محصولاتی را از طریق آن به فروش برسانید؛ به نظر شما برای راه‌اندازی فروشگاه سنتی و اجاره کردن یک مکان چقدر هزینه دارد!؟ برای راه‌اندازی فروشگاه در یک مکان خاص شما بیش از ۱۰۰ میلیون تومان پول نیاز دارید تا بتوانید یک فروشگاه شیک و زیبا را داشته باشید.

هزینه کمتر با فروشگاه اینترنتی

وب سایت فروشگاهی اصلا اینطور نیست و نیاز به سرمایه اولیه خیلی زیاد هم ندارد فقط کافی است که شما اراده کنید و بعد یک سفارش سایت فروشگاهی را به یکی از شرکت‌های طراحی سایت مانند افراز تک دهید تا با هزینه بسیار مناسب برای شما یک فروشگاه ایجاد شود و بتوانید با استفاده از آن فروش های میلیونی را تجربه کنید.

۴. دسترسی هزاران مشتری به سایت فروشگاهی

اگر یک فروشگاه فیزیکی داشته باشید نهایتا بتوانید ۲۰ نفر یا نهایتا ۳۰ مشتری را ساپورت کنید و به درخواست آنها پاسخ دهید؛ اما در فضای اینترنت اصلا اینگونه نیست و هزاران مشتری می‌توانند در لحضه از وب سایت شما خرید کنند و یا محصولات شما را مشاهده کنند، در ضمن شما در فروشگاه اینترنتی اصلا نیاز نیست کاری کنید و فقط لازم است که محصولات خود را به سیستم تعریف کنید تا کاربران بتوانند آنها را با تمام اطلاعات مشاهده کنند و نیاز نیست همه اطلاعات را خودتان بازگو کنید.

۵. انعطاف پذیری ساده تر

اگر فروشگاه شما یکدست و یکنواخت برای همیشه باشد مشتریان شما بسیار از این یکنواختی خسته خواهند شد و ممکن است دیگر از شما خریدی نداشته باشند این یکنواخت بودن در فروشگاه های فیزیکی هم وجود دارد اگر توجه داشته باشید تمام فروشگاه های فیزیکی بعد از مدتی دکور خود را تغییر میدهند و یک سری وسیله ها و… به فروشگاه خود اضافه میکنند همین تغییرات باعث خواهد شد تا مشتری‌های بیشتری هم جذب شوند و از شما خرید کنند.

انعطاف پذیری در سایت‌های فروشگاهی هم وجود دارد اگر توجه کنید وب سایت های فروشگاهی مانند دیجی کالا هر چند وقت یکبار تغییراتی را ایجاد می‌کنند و یا یک سری امکانات جدید در خود اضافه می‌کنند که این امکانات باعث جذب مشتری های بیشتر می‌شود؛ اما انعطلاف پذیری که در سایت فروشگاهی رخ می‌دهد به شدت هزینه کمتری نسبت به فروشگاه‌های فیزیکی دارد و حتی علاوه بر هزینه کمتر بسیار ساده تر هم است.

۶. دسترسی به میلیون‌ها مشتری

شما در فضای اینترنتی به افراد بسیار زیادی دسترسی دارید که می‌توانید آنها را به مشتری‌های خود تبدیل کنید. امروزه اکثر افراد به اینترنت متصل هستند و خرید های خود را از طریق اینترنت انجام می‌دهند که شما اگر خلاقیت داشته باشید و محصولات با کیفیتی هم ارائه دهید حتما می‌توانید مشتری های زایدی را به سمت فروشگاه اینترنتی خود جذب کنید.

البته توجه داشته باشید که جذب مشتری هم خیلی ساده نیست و شما در فضای اینترنتی خلاقیت داشته باشید و تبلیغات خوبی هم داشته باشید که بتوانید مشتری‌های خوبی را داشته باشید، بدون تبلیغات هم می‌توانید مشتری جذب کنید اما باید محتوا بسیار با کیفیت و حرفه ای داشته باشید که در گوگل رتبه بگیرید و افرادی که به دنبال محصولات شما هستند در وب سایت شما خرید‌های خود را انجام دهند.

۷. هزینه تبلیغات کمتر

شما اگر یک فروشگاه فیزیکی برای خود راهندازی کنید باید تبلیغات هم داشته باشید که بتوانید به طیف گسترده ای از مشتریان دسترسی داشته باشید، هزینه تبلیغات فروشگاه فیزیکی شما بسیار زیاد خواهد بود. برای مثال اگر بخواهید یک بیلبورد در بهترین جای شهر قرار دهید حداقل باید چند میلیون تومان هزینه کنید که این تبلیغات بسیار غیر هدفمند است و ممکن است هیچگونه مشتری از طریق این تبلیغات جذب نکنید.

تبلیغات با هزینه ارزان تر

اما وب سایت فروشگاهی اینطور نیست و شما میتوانید با هزینه بسیار کمتر تبلیغات خیلی هدفمند تری هم داشته باشید؛ روش های زیادی هم برای تبلیغات سایت فروشگاهی وجود دارد که باعث افزایش فروش شما خواهد شد. برای مثال تبلیغات گوگل یکی از هدفمندترین تبلیغات برای وب سایت فروشگاهی است که اگر وب سایت شما به صورت اصولی و حرفه‌ای طراحی شده باشد حتما مشتری های زیادی هم از این طریق جذب خواهید کرد.

۸. روش های بازاریابی گسترده

برای فروش اینترنتی روش‌های بسیار زیاد بازاریابی وجود دارد که شما می‌توانید از آنها استفاده کنید و فروش خود را افزایش دهید برای مثال یکی از روش ها سئو است که اگر به اصول سئو مسلط باشدی می‌توانید فروش خود را تا ۱۰ برابر افزایش دهید و همیشه در نتایج گوگل بدرخشید.

امروزه دیجیتال مارکتینگ بسیار گسترده شده است و شما از هر کدام از این روش‌‌ها استفاده کنید می‌توانید به رشد فروش خود کمک کنید و محصولات بیشتری را به مشتریان عرضه کنید.

۹. برند سازی و افزایش اعتبار

برند سازی یکی از مهم ترین عواملی است که باید حتما به آن توجه داشته باشید و بر روی آن متمرکز باشید. درواقع برند سازی با استفاده از وب سایت امروزه کمی ساده تر شده است و شما می‌توانید به یک برند بزرگ در زمینه خاصی تبدیل شوید، بی شک شما هم دیجی کالا را می‌شناسید چون به عنوان برترین فروشگاه اینترنتی در ایران است و اعتبار زیادی هم دارد.

شما هم می‌توانید با داشتن یک وب سایت فروشگاهی و فعالیت مستمر و با کیفیت می‌توانید مانند دیجی کالا یک برند شوید و اعتبار فروشگاه خود را تا چندین برابر افزایش دهید و در نهایت هم بسیار فروش خوبی داشته باشید پس حتما برای برند سازی به وب سایت فروشگاهی نیاز دارید و یا اگر هم وب سایت فروشگاهی دارید باید یک برنامه ریزی دقیق و با کیفیت برای فعالیت در آن داشته باشید.

۱۰. فروش محصولات بدون دردسر

در فروشگاه اینترنتی شما نیاز نیست که یک سری اطلاعات را به صورت مستمر برای مشتریان خود بازگو کنید و از این کار خسته شوید، برای مثال اگر در فروشگاه فیزیکی یک نوع کفش ورزشی را بخواهید به فروش برسانید باید اطلاعات از قبیل جنس، قیمت، سایز و… درباره آن محصول به مشتری بگویید و ممکن است در هنگام ارائه این اطلاعات به مشتری به مشکل بخورید و به‌درستی نتوانید این اطلاعات را بازگو کنید.

اما فروشگاه اینترنتی اصلا اینگونه نیست و شما در هنگام وارد کردن یک محصول به فروشگاه تمامی اطلاعات آنرا یکبار در فروشگاه خود قرار می‌دهید و همه مشتری‌ها می‌توانند به سادگی این اطلاعات را مشاهده کنند و به خرید خود ادامه دهند.

نتیجه گیری

در این مقاله ما سعی داشتیم که شما را بیشتر با وب سایت فروشگاهی و مزایا آن آشنا کنیم تا بتوانید به خوبی تصمیم بگیرید که آیا با وجود این مزایا فروشگاه اینترنتی مناسب شما می‌باشد یا خیر؟ پیشنهاد ما این است که هنوز اگر فروشگاهی ندارید و قصد راهندازی یک کسب و کار را دارید از فروشگاه اینترنتی و وب سایت شروع کنید فروشگاه خود را را‌ه‌اندازی کنید تا با فعالیت مستمر و حرفه‌ای فروش بالایی را تجربه کنید و بتوانید از این راه یا به عنوان شغل اول و یا به عنوان شغل دوم استفاده کنید.

امیدواریم که از خواندن این مقاله لذت برده باشدی و اطلاعات کافی هم بدست آورده باشید.

ارادتمند شما- آژانس دیجیتال مارکتینگ افراز تک

دنبال کردن
Notify of
guest
0 نظرات ثبت شده
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها